Novi Sad
25.03.2014.
12:56 > 14:18
Direktorka Dnevnik holdinga Tanja Brdar apelovala je danas na najveće akcionare tog preduzeća, vlade Srbije i Vojvodine, da postignu kompromis i da na Skupštini akcionara usvoje program restrukturiranja tog preduzeća koje će, u suprotnom, otići u stečaj.
  • 26.03.2014 17:17
    Tepavac
    Mi listu Dnevnik uporno i sva manje utemeljeno tepamo da je vojvođanska novina. Kakva koještarija! Nema u njemu ni ''v'' od Vojvodine. (Raspitajmo se ko mu je vlasnik - i sve će nam biti jasno.) Da je vojvođanski, ne samo da bi kao kap vode na dlanu držao negde napred spomenutog mnogogodišnjeg sremskog hroničara Željka M., nego bi redakcija odavno ''zapatila'' istog takvog u Bačkoj i Banatu. Ne, sve vojvođansko se u listu smišljeno ignoriše. (Listom se, kažu, upravlja iz onog mačvanskog grada u kome je deda lumpovao...). Nestane li, recimo, ovakvog Dnevnika,nećemo ni osetiti. Informativnu šupljinu koja bi eventualno nastala po pitanju grada Novog Sada lako bi popunili razni postojeći (pa i poneki novi) gradski listići, plus postojeće radiostanice i TV. Možda bi nam usfalile čitulje (a one su verovatno te koje nedeljom podižu tiraž), ali - kao što je to slučaj i s pokojnicima (pokoj im duši – koga nema bez njega se mora, pa manjeviše i može). Baš kao što se mora i može bez prekonoći šutnutih kroz prozor (pa buć na Bulevar!) Teofila Pančića, Đoke Randelja, Ilije Markovića, rečenog Darka Markovića itd. Najvažniji, ako ne i glavni zadatak koji je Dnevnik do juče imao, a to je da tura klipove pod točkove dojućerašnjoj vladajućoj partiji u tzv. pokrajini, od pre nekoliko dana je potrošen.
  • Filip

    25.03.2014 22:34
    Jedino vredno
    Jedina rubrika u listu "Dnevnik" koja vredi je - čitulja! Sve ostalo je takvog nivoa i kvaliteta da uopšte ne bi trebalo ni da izlazi. To je jedna od najgorih novina koja se može naći na kioscima i što pre nestane, to bolje!
  • Nebaš Neupućen

    25.03.2014 20:51
    @Igor Mihaljević
    Za neupućene i upućene: Holding i List jesu dva preduzeća, ali njihovi međusobni pravno-osnivački i imovinski odnosi su zamršeni. To se do pet narednih Novih godina ne mmože odmrsiti. Mnogokome neće ni biti u interesu da se odmrse, jer bi mnoge stvari gadno zasmrdele (od vremena i lika druga Radevića, drugarice Šoti pa do danas). Prodaja lista Nemcima nikad nije istražena. Samo su dva puta i načina: ili tu Pandorinu kutiju smelo otvoriti, ili ''dosije Dnevnik'' zauvek zatvoriti. Zaboravili smo na Pobedu, Jugoalat, Jugodent, Kabel... Zaboravimo, dođavola, već jednom i na taj Dnevnik. Ako već više nema Vojvodine, zašto folirati vojvođansko glasilo - u kome više nema ni Banata, ni Bačke, a nekmoli Srema kojeg je do juče onako fenomenalno pokrivao nenadmašni i neumorni Željko Marković - od koga, nečijom (što šabačkom, što poltronskom voljom) više ni ''ž'' ne možemo pročitati.
  • ZoranNS

    25.03.2014 18:37
    Novinske kuće i štamparije
    Novinske kuće i štamparije poput Dnevnika, Foruma, Politike, Borbe, Glasa Beograd, su spomenici prošlim vremenima, dnevnik je kada su sve veće firme imale svoj list Štampao preko 250 naslova mesečno, pored Dnevnika, Poljoprivrednika, Eliksir, šatmpao roto-romane u milion primeraka mesečno, padom životnog standarda, promenom državnog uređenja, sve se svodi na realu, štamparija Dnevnik osim prostorija, nema ništa što vredi ili je u koraku sa vremenom, počev od radnika pa do opreme. A ista je situacija i sa Holdingom, Dnevnik je prazna čaura pogodna jedino za političke igre.
  • NS2

    25.03.2014 17:45
    Dosla Maca
    Dosla Maca na vratanca ,kaze narod ! A dok ste pljuvali tu istu vlast i radili protiv autonomije Vojvodine niste razmisljali da za SVAKOG postoji pravda!
    Propadnite kad niste u stanju da radite -AMIN!
  • -

    25.03.2014 17:40
    -
    niste hteli zivu zezina-eto vam ga sada
  • Igor MIhaljević

    25.03.2014 17:35
    Pojašnjenje
    Umoljavam kolege iz Bete i 021 da čitaocima pojasne da "Dnevnik Holding" nije isto što i list "Dnevnik", kog izdaje preduzeće Dnevnik Vojvodina Pres, a čiji je manjinski vlasnik "Dnevnik Holding".

    Stečaj preti Holdingu, ne dnevnim novinama, upravo kao što su proteklih godina glađu štrajkovali zaposleni Holdinga, a ne lista "Dnevnik".

    Novinar DVP-a

    I.M.
  • rasa

    25.03.2014 16:19
    Dnevnik
    U materinu.... pa sata ako ga nema?
  • Dnevnikovac

    25.03.2014 15:03
    Beše davno Simeroni...
    ... kada smo bili ponosni što radimo u toj kući. Nije kriva samo Vlada Vojvodine, niti će za njegov eventualni spas biti zaslužni samo SNS. Krivi su lopovi svih partijskih boja. Ne samo za Dnevnik, već za sve pljačke u ovoj zemlji.

    Eno ga Bracika šeta slobodan i smeje nam se u lice, možda igra šah sa gazda Jezdom? Šipovca više niko ne pominje, a o Božović Dr Radomanu da i ne govorimo.

    Danas Dnevnik, a seća li se neko Kabela, Limprodukta, Jugoalata?

    Gde su, šta rade (oni koji su ih uništili)? Verovatno merkaju iz koje će prethodne u koju narednu partiju da presednu.
  • 25.03.2014 15:01
    Ionako sluze samo za smrtovnice...
  • Anonimus

    25.03.2014 14:46
    kad oni preuzmu Dnevnik
    Kad ovi Zobenicini preuzmu "Dnevnik".. kao da do sada nisu - pogledajte samo te zidne novine zvane "Dnevnik".Kad ga preuzmu onda će spasti na nivo LETKA pa će im sadašnji "Dnevnik" izgledati kao njegovo zlatno doba!Stečaj nego šta.
  • Luk i Slanina

    25.03.2014 14:40
    sve po zasluzi ...
    Ono na šta izgleda "Dnevnik" u poslednjih godinu dana ne treba ni da postoji, postao je gpri od najgore žute štampe, postao je partijski medijski servis i nažalost izgubio onu dušu koju je decenijama gradio !!!

    Zaposlenima želim sve najbolje, a većinskim vlasnicima poručujemo da ostave NAŠ DNEVNIK !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna